Kontakt osChatFAQ30 dages fortrydelsesret

eeese EmilVarenr.: 2920262

eeese
Affugter
12 L, WiFi
Beskrivelse
Varenr.: 2920262
Affugtere med et støjniveau på kun 36 dB, velegnet til værelser op til 50 kvadratmeter. Udstyret med wifi, som gør det muligt at styre enheden via mobiltelefon.
Prisjakt
PriceRunner
1 899 kr.
Inkl. moms
Kan ikke bestilles i øjeblikket
Hurtige leverancer
30 dages fortrydelsesret
Beskrivelse
Varenr.: 2920262
Affugtere med et støjniveau på kun 36 dB, velegnet til værelser op til 50 kvadratmeter. Udstyret med wifi, som gør det muligt at styre enheden via mobiltelefon.

Produktinformation

Egenskaber

eeese Emil er en affugter, der er den mindste og mest kompakte model fra eeese. Designet er både klassisk og elegant, så det diskret kan fjerne fugt i den opvarmede kælder og mindre rum. Emil har størrelse og kapacitet til en mindre stue på op til 50 kvadratmeter. Denne affugter har en automatisk tilstand, der styrer fugtigheden i rummet og fjerner overskydende fugt under opvarmning.

Bedst i test
Emil 12 L blev testvinder i norsk affugtertest den www.anbefaler.com. august 2022! I en omfattende test blev mange af markedets affugtere vurderet og sammenlignet med hinanden, hvor eeese Emil 10 L og eeese Emil 12 L blev kåret som bedst i test.

Wifi – styr affugteren via telefonen
Denne affugter er udstyret med wifi, som gør det muligt at styre enheden via mobiltelefon. Det er smart, fleksibelt og innovativt.

Tørrefunktion til tøj – effektivt, bedre for miljøet og mere energieffektivt
I mange familier kører tørretumbleren flere gange om ugen. Det slider på dit tøj, trækker strøm og vand og er skadeligt for miljøet. Derfor er denne affugters funktion til tørring af tøj meget populær. Det tørrer familiens våde overtøj og vasketøj på rekordtid. Med et enkelt klik på displayet startes den praktiske tørrefunktion til tøj. Da strømforbruget er helt nede på 155W, er denne affugter et billigere og smartere alternativ til en tørretumbler.

Affugteren med den diskrete lyd
Med en vægt på kun 11,6 kilo er det nemt at flytte affugteren rundt, alt efter hvilket rum du skal bruge den i. Affugteren er udstyret med et praktisk bærehåndtag, der er en integreret del af designet. Emil kan indstilles i to trin, og i begge trin er affugterens støjniveau meget begrænset – 36 dB i trin 1 og 42 dB i trin 2. Derfor kan Emil bruges i stuen – du vil kun bemærke affugteren, hvis du lytter godt efter.

Nem indstilling af fugtighedsniveau
Emil er udstyret med et smart LED-display med funktionstast, så du nemt kan indstille det ønskede fugtniveau. Emil slukker sig selv, når fugtighedsniveauet er nået, og starter automatisk igen, når luftfugtigheden overskrides. Filteret kan vaskes, og affugteren har en automatisk slukningsfunktion, når tanken skal tømmes.

Mulighed for kontinuerlig dræning
Affugteren har mulighed for kontinuerlig dræning, så du kan tilslutte den direkte til afløbet via en slange og dermed ikke skal tænke på, om den skal tømmes.

Meget lavt strømforbrug
Med den praktiske timerfunktion kan du styre, hvornår affugteren er aktiv. Affugteren har et lavt strømforbrug på 155 W. Dette er meget lavt for en affugter med en kapacitet på 12 liter om dagen. Temperaturen og fugtigheden i rummet er meget vigtig med hensyn til, hvor mange liter fugt der håndteres i løbet af dagen.
  • Med wifi
  • Automatisk affugtning
  • Tørringstilstand for tøj
  • LED-display med funktionstast
  • Automatisk genstartsfunktion
  • Automatisk nedlukning, når vandtanken er fuld
  • Vaskbart luftfilter
  • Mulighed for kontinuerlig dræning (slange medfølger ikke)

Specifikationer

EAN 5704841025028

Anmeldelser

Anbefalet