Kontakt osChatFAQ30 dages fortrydelsesret

Gardena 4700/2 Inox autoVarenr.: 2970355

Gardena
Pumpe
til regnvand tønde
Beskrivelse
Varenr.: 2970355
Kraftig 550 vandpumpe til regnvandstønde med en kapacitet på 4.700 l/t ved et tryk på 2,3 bar. Opsaml nemt og glat regnvand i en regntønde og brug det til at vande din have. Pumpen er robust og har en lang levetid og er designet med funktionalitet for øje
Prisjakt
PriceRunner
1 307 kr.
Tidligere laveste pris sidste 30 dage
1 176 kr. -10%

Kampagnepris på et begrænset antal

Inkl. moms
Mere end 10 stk. på lager | Sendes inden for 24 timer!
Hurtige leverancer
30 dages fortrydelsesret
Dette produkt er inkluderet i:
Beskrivelse
Varenr.: 2970355
Kraftig 550 vandpumpe til regnvandstønde med en kapacitet på 4.700 l/t ved et tryk på 2,3 bar. Opsaml nemt og glat regnvand i en regntønde og brug det til at vande din have. Pumpen er robust og har en lang levetid og er designet med funktionalitet for øje

Produktinformation

Egenskaber

GARDENA 4700/2 Inox auto er en kraftfuld 550 tønder regnvandspumpe med en kapacitet på 4.700 l/t ved et tryk på 2,3 bar. Opsaml nemt og glat regnvand i en regntønde og brug det til at vande din have. Pumpen er robust og har en lang levetid og er designet med fokus på funktionalitet, effektivitet og brugervenlighed. Huset er kun 149 mm bredt og lavet af slidstærkt rustfrit stål med forbindelsestråd i samme materiale. Pumpen har en kapacitet på 4.700 l/t ved et tryk på 2,3 bar. Pumpen er perfekt egnet til brug med AquaZoom-sprinkleren såvel som til mange andre applikationer.

Pumpen har en automatisk tænd/sluk-funktion til automatisk drift og beskyttelse mod tørløb. Den automatiske manometerkontakt tænder og slukker automatisk pumpen i forhold til det aktuelle vandbehov. Kan også bruges i kombination med en vandingscomputer. Det indbyggede filter er let at rengøre og forhindrer, at pumpen og tilslutningsenhederne bliver snavsede eller beskadigede. Det patenterede teleskoprør i let og holdbart aluminium er nemt og hurtigt at justere til den helt rigtige højde til din regnvandstønde (760-960 mm). Det betyder, at du nemt kan lede vandet ud over kanten af tønden – uden spild og uden bøjede slanger. Hvis du vil ændre flowet eller lukke slangen for at stoppe flowet helt, kommer den medfølgende reguleringsventil i brug.
Pumpen er også meget nem at flytte. For at forhindre, at tilslutningskablet kommer i vejen, skal du hænge det over det robuste rør, som du derefter kan bruge som et behageligt og grebssikkert håndtag til let at løfte og bære pumpen.
  • Det to-trins hydrauliske system giver pumpen enestående trykydelse
  • Automatisk drift: pumpen starter straks, når du tænder for vandforsyningen, og stopper helt, når du bryder den
  • Teleskoprøret kan justeres til den rigtige længde til netop din regntønde (760-960 mm)
  • Huset og forbindelsestråden er lavet af massivt rustfrit stål
  • Passer gennem åbninger på 15 cm, f.eks. i IBC-beholdere
  • Det integrerede og let tilgængelige finfilter beskytter pumpen mod blokeringer
  • Let at flytte og opbevare: Vælg mellem bærehåndtaget og det koblede teleskoprør

Specifikationer

Effekt 550 W

Kabellængde 10 m

EAN 4078500047869

Filer, der kan downloades

Garanti

Læs om garantien fra GARDENA GARDENA tilbyder en særlig garanti på nogle af sine produkter. Læs mere om, hvad der gælder for netop dit produkt på GARDENAs hjemmeside. Bemærk, at garantier kan variere fra produkt til produkt og er afhængigt af, om du er en virksomhed eller privatperson.

Anmeldelser

Anbefalet