Kontakt osChatFAQ30 dages fortrydelsesret

Calectro m-Sense IIIVarenr.: 3055436

Calectro
CO2- og CO-sensorer
Beskrivelse
Varenr.: 3055436
M-SENSE III er en styring med indbyggede gassensorer til kuldioxid og kulilte. Ved hjælp af disse parametre kan den programmerbare enhed regulere t.
Prisjakt
PriceRunner
8 179 kr.
Inkl. moms
2 stk. på lager | Sendes inden for 24 timer!
Hurtige leverancer
30 dages fortrydelsesret
Beskrivelse
Varenr.: 3055436
M-SENSE III er en styring med indbyggede gassensorer til kuldioxid og kulilte. Ved hjælp af disse parametre kan den programmerbare enhed regulere t.

Produktinformation

Egenskaber

M-SENSE III er en styring med indbyggede gassensorer til kuldioxid og kulilte. Ved hjælp af disse parametre kan den programmerbare enhed regulere f.eks. luftudskiftning og generere alarmer for personlig sikkerhed. For at sikre høj nøjagtighed af CO-målingen tager M-SENSE III også højde for den aktuelle temperatur. M-SENSE III er beregnet til brug i rum, hvor forbrænding udgør en potentiel risiko for farlig luft, såsom køretøjsgarager, læsseramper, tunneler og miner. Det giver mulighed for at kombinere målinger af CO og CO2, hvilket ikke kun sikrer generel sikkerhed, men også sparer energi, når det styres korrekt af ventilationsbehovet. M-SENSE III er nyttig både til at styre/alarmere lokalt og til at være en del af et samlet system. Leveres som standard med PTC-sikring (autoreset) på signaljord M, kortslutningssikker. Har 3 lineære udgange og en til/fra udgang til relæ. Beregnet til vægmontering.

Måleprincippet for CO2 er infrarødt (NDIR) med automatisk baselinekorrektion (ABC). Måleområde 0-3000 ppm, nøjagtighed ±1% af måleområdet ±5% af den målte værdi. Måleprincippet for CO er en elektrokemisk gassensor med temperaturkompensation. Måleområde 0-100 ppm, nøjagtighed ±10 ppm.
  • Beskyttelsesklasse: IP54
  • Bredde: 110 mm
  • Højde: 150 mm
  • Dybde: 46 mm
  • Driftstemperaturområde: 0 til +50 °C

Specifikationer

EAN 3055436

Anmeldelser

Anbefalet