Kontakt osChatFAQ30 dages fortrydelsesret

Swegon FALCON CeilingVarenr.: 3054825

Swegon
Kønsspredere
Beskrivelse
Varenr.: 3054825
Cirkulær tilluftterminal FALCON C, til placering i lofter. Ved montering er enhedens indløbsstik fastgjort i forbindelseskanalen med popnitte.
Prisjakt
PriceRunner
926 kr.
Inkl. moms
Fås i forskellige varianter
200 mm
Mere end 10 stk. på lager | Sendes inden for 24 timer!
Hurtige leverancer
30 dages fortrydelsesret
Beskrivelse
Varenr.: 3054825
Cirkulær tilluftterminal FALCON C, til placering i lofter. Ved montering er enhedens indløbsstik fastgjort i forbindelseskanalen med popnitte.

Produktinformation

Egenskaber

Cirkulær tilluftterminal FALCON C, til placering i lofter. Ved montering er enhedens indløbsstik fastgjort i forbindelseskanalen med popnitte. Når ALS-samledåsen anvendes, kan soklen mellem ALS og FALCON C forlænges med en standard cirkulær kanal op til 500 mm uden behov for at forlænge måleslangen og spjældkontrollerne. Tåler ekstremt store luftstrømme ved lave støjniveauer. Velegnet til konstant eller variabel strømning. Lufttilførsel kan udføres med under- eller overtemperatur såvel som med vandret eller lodret spredningsretning. Velegnet til både komfort og industrielle lokaler. FALCON C består af to dele; ydre kegle med gummiringforseglet tilslutningsnippel og aerodynamisk designet udstødningskegle. Den indvendige kegle kan justeres i højden og demonteres. Hele enheden er lavet af stålplade og malet indvendigt og udvendigt i hvid standardfarve, RAL 9003/NCS S 0500-N.

Den maksimale luftmængde er angivet ved 30 dBA, 50 Pa, inklusive koblingsboksen og ved den vandrette stråle.
Kan monteres sammen med ALSd samledåsen bestilt separat.
  • Tilslutningsdiameter: 200 mm
  • Luftstrøm ved 30 dBA: 68 l/s
  • Udvendig diameter: 378 mm

Specifikationer

Tilslutningsdiameter 200 mm

EAN 3054825

Anmeldelser

Anbefalet